Een loungeset aanschaffen voor je appartement: 5 tips

Niets zo fijn als thuiskomen en even lekker in je loungeset ontspannen.

Gepubliceerd: 27 november 2018

Daarnaast geeft een goede, volledige inrichting vol mogelijkheden je ook de mogelijkheid om een hogere huurprijs te vragen. Maar wat voor loungeset schaf je nu eigenlijk aan, welke stijl past bij jouw interieurstijl en hoe vind je de juiste prijs voor jouw loungeset? Met deze handige tips zoek vind je zo de juiste loungesets voor jouw appartement, of zelfs voor je hele appartementencomplex.

1. Weet wat je wilt

Doe eerst online wat inspiratie op. Webwinkels als loungeset.com hebben een ongelooflijk ruim assortiment waar je vast doorheen kunt bladeren om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo wordt het uiteindelijk een stuk makkelijker om een keuze te maken. Struin natuurlijk ook inspiratie websites zoals online woonmagazines en Pinterest af om te kijken welke plaatjes je allemaal aanspreken en wat er mogelijk bij jouw appartement(en) past.

2. Kijken en vergelijken

Ga vervolgens niet direct op aankoop over. Welke loungeset aanbieding er ook is, zorg dat je eerst altijd even prijzen vergelijkt. Het zou ook zomaar eens kunnen zijn dat een specifieke aanbieder je een bulk korting geeft wanneer je meerdere items van dezelfde lijn aanschaft: ideaal wanneer je een heel appartementencomplex in moet richten.

3. Afmetingen

Het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar houdt de afmetingen natuurlijk goed in de gaten. Laat altijd een paar centimeter speling over mocht iets groter of kleiner uitvallen dan verwacht en zorg dat er voldoende loop, leef, en beweeg ruimte overblijft op het balkon.

4. Mogelijkheden mbt montage

Wanneer het appartement zich op een verdieping bevindt is het belangrijk om te weten of de loungeset uit elkaar gehaald en vervolgens weer gemonteerd kan worden zodat je deze makkelijk in het appartement kan krijgen. Is dit niet het geval, kijk dan eerst even of de loungeset via trap en/of lift naar boven kan, en vervolgens door de deuren van het appartement past. Is dit niet het geval, dan kun je waarschijnlijk beter op zoek naar een andere oplossing.

5. Weersbestendigheid

De kans is groot dat de loungeset, ook wanneer deze afgedekt staat, te maken krijgt met verschillende weersomstandigheden. De wind staat nu eenmaal niet altijd hetzelfde en ook onder een afgedekt balkon kan wind, regen of sneeuw vallen. Investeer in een loungeset die van de juiste kwaliteit is en weersbestendig is. Zo weet je zeker dat de loungeset, ook bij slecht weer, een aantal jaren meegaat.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.