Envirodeck Closed Deck

Het Envirodeck Closed Deck omvat een gesloten plankenvloer voor met name vrijdragende balkons of galerijen. Het voegrubber dat tussen de planken wordt geklemd voorkomt dat vuil en zand tussen de planken doorvalt. Fraai, simpel en zeer bestendig!

Geplaatst door: Fiberplast Group

Closed Deck - Gesloten terras-, balkon- of galerijvloer.

Envirodeck heeft met het Closed Deck een oplossing in haar assortiment waarmee men op een simpele en effectieve manier een gesloten plankenvloer kan realiseren. Vuil en zand valt hierbij niet meer tussen de planken door. Zeker bij balkons zullen de onderburen u hiervoor dankbaar zijn. Hemelwater wordt middels het plankprofiel en het afschot vakkundig afgevoerd. Deze oplossing is uitsluitend te gebruiken in combinatie met Envirodeck houtcomposiet plankprofielen. Het rubbervoegprofiel heeft een hoge brandklasse (Cfl) en mag net als het Solid Deck gebruikt worden in een beschermde vluchtroute op hoogte (tot 34m).

Voordelen Closed Deck

  • Snel te monteren
  • Klemt goed tussen de planken
  • Hoge brandklasse
  • Zeer slijtvast en bovendien anti-slip
  • Zorgt dat zand en vuil niet meer door het dek valt
  • Zeer bestendig tegen buiteninvloeden

Toepassing

Wij zien het Closed Deck vooral worden toepast in vrijdragende galerij- en balkonconstructies uitsluitend in combinatie met onze Envirodeck profielen. Het laat zijn meerwaarde met name in die toepassingen het beste zien. Het voegprofiel zit goed tussen de plankprofielen in geklemd en kan er dus niet makkelijk er tussen uit worden gepeuterd door kinderen of geblazen door de wind. Het EPDM-rubber is zeer bestendig tegen weersinvloeden en slijtage.

Over Fiberplast Biobased BV

Fiberplast Biobased BV een technische groothandel gespecialiseerd in biobased vloer- en geveloplossingen. Dit vaak in samenwerking met, of in opdracht van ontwerpers en architecten. Ons materiaal bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardig en veilig gerecycled materiaal dat na een lange theoretische levensduur weer volledig her te gebruiken is. Wij ontwikkelen en produceren reeds het Envirodeck houtcomposiet al bijna 15 jaar en doen veel ten aanzien van maatwerk oplossingen. Over de jaren heen hebben wij een imposante portfolio kunnen opbouwen, hiervan kunt u een klein deel op de website bezichtigen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij reageren vaak binnen een werkdag.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.