Envirodeck Classic Deck Pro

Het Envirodeck Classic Deck Pro is een verbeterde versie van onze oude Classic Deck. Zo heeft deze plank sterkere neuzen, een hogere brandklasse en eenvoudig en snel met clips te monteren. Geschikt voor vluchtwegen op hoogte(Cfl-s1-d0).

Geplaatst door: Fiberplast Group

‎Envirodeck Classic Deck Pro

De afgelopen jaren is de vraag naar duurzame en milieuvriendelijke alternatieven voor hout gestaag gestegen. Bedrijven en particulieren worden zich steeds bewuster van de impact die hun keuzes hebben op het milieu. Dit geldt ook voor de keuze van materialen voor buitenvloeren, zoals terrassen en galerijen. Het Envirodeck Classic Deck Pro, aangeboden door Fiberplast biobased BV, past perfect in dit plaatje. Hieronder gaan we dieper in op deze duurzame en innovatieve houtcomposiet profielstroken en ontdekken we waarom het een uitstekende keuze is voor bijvoorbeeld milieubewuste projecten die BREAAM of LEED-certificeringen proberen te behalen.

Duurzaamheid als prioriteit

Een van de belangrijkste troeven van Envirodeck Classic Deck Pro is de nadruk op duurzaamheid. Het materiaal is vervaardigd met oog voor het milieu en vormt een uitstekend alternatief voor traditionele houten terrassen. Houten terrassen zijn gevoelig voor weersinvloeden en vereisen vaak chemicaliën voor behandeling en onderhoud. Envirodeck Classic Deck Pro bestaat deels uit kunststof, wat het materiaal veel bestendiger maakt tegen vocht en insecten, en bovendien recyclebaar maakt.

Langdurige prestaties

Een ander belangrijk voordeel van dit product is de langdurige prestatie. Envirodeck Classic Deck Pro is ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en zo onderhoudsarm als mogelijk te zijn. In tegenstelling tot hout rot het materiaal niet, splijt het niet en is het bestand tegen insecten en micro-organismen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veelvoudig onderhoud of vervanging, wat niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook de hoeveelheid afval vermindert die naar stortplaatsen gaat.

Kwaliteit en veiligheid

Naast duurzaamheid staat natuurlijk kwaliteit ook hoog in het vaandel bij de productie van Envirodeck houtcomposiet. Het materiaal bevat UV-stabilisatoren en brandvertragers die het materiaal kleurvast maken en zeer bestendig tegen vuur (Cfl). Dit zorgt ervoor dat het materiaal bijvoorbeeld veilig kan worden toegepast in vluchtroutes op hoogte. Bovendien vindt er bijna geen rookvorming plaats (s1) en geen druppelvorming (d0). Het materiaal in combinatie met de oppervlaktestructuur zorgt voor een veilig en comfortabel anti-slip niveau dat behouden blijft, zelfs als het vochtig is.

Eenvoudig onderhoud

Een ander voordeel van Envirodeck Classic Deck Pro is het gemak van onderhoud. In tegenstelling tot houten terrassen heeft dit materiaal geen periodieke behandelingen of schilderbeurten nodig. Het volstaat om af en toe schoon te maken met water en zeep om het in uitstekende staat te houden. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook het gebruik van chemische reinigingsmiddelen die in de natuur terechtkomen. De hoge dichtheid van het materiaal zorgt ervoor dat algen, micro-organismen of insecten het materiaal niet kunnen aantasten of zich erop/aan kunnen hechten.

Esthetische veelzijdigheid

Envirodeck Classic Deck Pro biedt ook esthetische veelzijdigheid. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals antracietgrijs, naturelbruin en koffiebruin, waarmee u uw buitenruimte kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en stijl. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling of een meer traditionele landelijke uitstraling, dit product biedt talloze mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren. De clips maken het mogelijk de planken snel te monteren zonder dat er schroeven zichbaar zijn, de clips zijn door de zwarte dacromat laag amper zichtbaar.

Envirodeck houtcomposiet

Envirodeck Classic Deck Pro, aangeboden door Fiberplast biobased BV, is een uitstekend voorbeeld van een product dat duurzaamheid, prestaties en esthetiek combineert. Het gebruik van biobased kunststof maakt het een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele houten terrassen, terwijl de lange levensduur en het eenvoudige onderhoud ervoor zorgen dat het een praktische keuze is voor consumenten. Bovendien biedt het product een scala aan mogelijkheden om aan verschillende smaken te voldoen. Als u op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke optie voor uw buitenruimte, overweeg dan zeker Envirodeck Classic Deck Pro. Het is een investering in de toekomst die zich na verloop van tijd altijd terugverdient. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Envirodeck, haal meer uit uw buitenruimte!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Boeg 24, 9206 BB  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.