Envirodeck houtcomposiet terrasprofielen

Professioneel houtcomposiet op basis van loofhout en HDPE. Zeer bestendig tegen weersinvloeden en verkleurt bijna niet. Na de lange theoretische levensduur volledig recyclebaar. Reeds al sinds 2006 actief en heeft een bewezen trackrecord.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Envirodeck is een professioneel houtcomposiet met een bewezen trackrecord sinds 2006. Zeer kleurvast en bijzonder goed bestendig tegen slijtage. De profielen zijn door-en-door gekleurd en standaard leverbaar in 4 kleur uitvoeringen; naturel, antraciet, cedar en koffiebruin. De massieve profielen hebben daarnaast een hoge brandklasse & lage rookklasse en mogen om die reden toegepast worden in vluchtwegen op hoogte. Het oppervlak heeft een comfortabel anti-slip niveau dat ook bij vochtige omstandigheden behouden blijft. Het materiaal heeft een theoretische levensduur van meer dan 50 jaar en is slijtvaster dan de meeste hoogwaardige hardhout soorten, zoals Bankirai of Billinga. Hierna kan het gewoon ook nog eens volledig gerecycled worden.

 

Voordelen Envirodeck

  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast
  • Kleurvast
  • Kan worden verwerkt als hout
  • Blijvend anti-slip

 

Profielen

Envirodeck houtcomposiet is momenteel leverbaar in de volgende uitvoeringen; Classic, Solid en Mega. Ieder met een bepaalde hoofdtoepassing op het oog; Classic voor terrassen/steigers, Solid voor galerijen/balkons en Mega voor loop-/fietsbruggen/bepaalde constructies met grote overspanningen. De open profielen kunnen makkelijk met clips worden geplaatst de massieve profielen middels schroeven. Optioneel kan er nog gekozen worden voor een verhoogde onderconstructie, een anti-slip coating (r13) of een gesloten uitvoering. Onze systemen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het opplussen van galerijen bij appartementencomplexen.

 

Fiberplast biobased BV – De leverancier van Biobased gevel en vloeroplossingen

Fiberplast biobased BV levert reeds al sinds 2006 hoogwaardige biobased vloer- en geveloplossingen aan voornamelijk de Nederlandse en Belgische markt. We hebben dan ook al honderden projecten mogen beleveren over de jaren heen, waarvan een klein gedeelte op onze website te bezichtigen is. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis en kunnen vaak veel ten aanzien van maatwerkoplossingen. Ook ten aanzien van plaatmateriaal & gevelbekleding hebben wij oplossingen in het assortiment.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.