Gewoon wonen

Bewoners van ’t Boveneind kunnen binnenkort hun nagelnieuwe zorgcomplex betrekken. De open, groene en gastvrije gebiedsinrichting maakt het ze gemakkelijk om buren en buurtgenoten te ontmoeten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De nieuwbouw is met de natuurlijke kleuren een passend geheel met de omgeving. Gewoon wonen noemen ze het in Veenendaal.

De werkzaamheden van de verschillende projecten in het gebied zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd om de overlast voor bewoners en omwonenden te beperken. De eerste fase van ‘t Boveneind wordt opgeleverd in de zomer van 2021, het complete plan zal in het voorjaar van 2023 gereed zijn. In ‘t Boveneind worden in twee gebouwen 104 woonzorg-appartementen gerealiseerd. In een van de complexen, waar 21 huurappartementen worden gerealiseerd, wordt het Gorter RHT-luik toegepast.

Het dakluik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak). Dat is mede te danken aan de schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.