Glasbewassing

De glazenwasser voor uw VvE. WBLO is in bezit van eigen hoogwerkers en derhalve kunnen wij zeer concurrerend opereren op de markt. Meer dan 50 jaar ervaring in het gelazenwassers branche zowel met hoogwerkers als met gondelsystemen.

Geplaatst door: WBLO

Hoogwerkers

Wij beschikken over geschikte hoogwerkers om posities te bereiken tot wel 36 meter. Daarboven behoort ook tot de mogelijkheden, door onze samenwerking met gespecialiseerde bedrijven behoort hoogtes tot wel 100 meter hoogte ook tot de mogelijkheden.

WBLO is een VCA, ISO9001/14001 en SIEV gecertificeerd bedrijf. Derhalve bent u verzekerd ervan dat onze medewerkers correct zijn opgeleid, ons materiaal gekeurd is, standaard een RI&E is opgemaakt voor de opdracht en onze bedrijfsprocessen op de juiste wijze zijn ingericht.

Voor een vrijblijvend advies of informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Rail- Gondelsystemen

Een van de veel voorkomende systemen bij hoogbouw zijn rail-gondelsystemen. Hiervoor heeft WBLO B.V. alle kennis en expertise in huis. Buiten een correcte, nette uitvoer is veiligheid erg belangrijk en deze dient te worden gewaarborgd. Onze personeelsleden zijn correct geïnstrueerd en hebben een pro-actieve taak. Zo letten zij op defecten en/of afwijkende technische staten en melden deze zowel intern als extern. Ze controleren de keuringsdata, zijn ingelezen in de RI&E’s en TRA’s en voor aanvang van de werkzaamheden houden zij standaard een LMRA (laatste minuut risico analyse).

Onze personeelsleden behandelen het systeem met respect en houden de boel netjes, schoon en veilig. Dit allemaal om de levensduur van het systeem zo optimaal mogelijk te houden en geen onnodige kosten te veroorzaken.

Osmose telewash systemen

Het Telewash systeem passen wij sinds 2006 toe. Inmiddels hebben wij een enorme ervaring opgedaan in het met dit systeem wassen en reinigen van ramen, kozijnen en gevelbeplatigen. Met dit moderne wasborstel-systeem kunnen wij vanaf de grond en- of bij uitzonderlijke situaties uw raam/kozijn wassen tot wel 16 meter hoogte. Dit moderne systeem geeft gegarandeerd een goed resultaat.

Contact

Wenst u meer informatie of heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte of advies kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op nummer 079-7850817 of u kunt een mail sturen naar kantoor@wblo.nl. Tevens kunt u onze website raadplegen voor meer informatie www.wblo.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
WBLO

WBLO

Loodstraat 7, 2718 RV  Zoetermeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.