Gorter op dak van Residence Alexander

In het schilderachtige Noordwijk aan Zee, aan de Rudolf Tappenbeckweg, wordt gewerkt aan de realisatie van een uniek appartementencomplex. In Residence Alexander krijgt de term luxe een compleet andere betekenis.
LEES VERDER

De hoge plafonds, de imposante raampartijen, de riante indeling, de inbouwkasten, het is slechts een greep uit de luxe uitstraling van dit prachtige complex met majestueuze appartementen. Om deze luxe en het comfort gedurende de levensduur van dit complex te waarborgen, is gedegen onderhoud nodig en ook dit feit heeft alle aandacht gekregen. Voor een veilige toegang tot het dak -voor het onderhoud aldaar- heeft de ontwerpende architect (het Noordwijkse architectenbureau Van Egmond architecten) gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen. Het duurzame dakluik wordt geleverd met een bijbehorende schaartrap voor een optimaal veilige opgang.

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Wilt u meer weten of deze oplossing? Bezoek https://www.gortergroup.com/nl/.

 

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.