Residence De Kroon

Residence De Kroon is een voormalig kantoorpand dat wordt getransformeerd tot zes fantastische appartementen, een prachtig penthouse en twee riante stadsvilla’s met afmetingen tussen 130 en 195 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Heiko Hulsker architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze magistrale locatie.

Energiezuinig
De appartementen zijn modern en ruimtelijk en worden uitgerust met kamerhoge kozijnen. Het is in deze tijd gelukkig de normaalste zaak van de wereld, maar ook hier benadrukken we graag de focus op duurzaamheid. Het object is geheel voorbereid op duurzame energiewinning en kent hoge isolatiewaarden. Hier levert ook het RHT-dakluik van Gorter een mooie bijdrage. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik.

Veilig omhoog
Dankzij het dakluik is de onderhoudsploeg van de residence zeker van een veilige toegang tot het dak. Hier doet ook de meegeleverde schaartrap een duit in het zakje. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.