Residence Isendoorn

Tegenover het kasteel in Vaassen, grenzend aan het parkachtige Ireneveld wordt ruimte gemaakt voor een nieuw appartementencomplex met dertien appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het nieuwbouwplan is onderdeel van het Centrumplan Vaassen en illustreert de omschrijvingen herkenbaar, levendig, gastvrij en aangenaam wonen en verblijven. Vanaf dit adres is alles dichtbij: op loopafstand liggen de winkels, de markt, de terrasjes, de kerk, het kasteel en het bos. Op het dak van dit complex komt het RHT-dakluik van Gorter te liggen. 

Van Erken Calandt Architecten koos voor dit dakluik vanwege haar unieke prestaties. Het luik geeft niet alleen een veilige toegang tot het dak, het zorgt ook voor een uitstekende isolatie. De RHT-dakluiken van Gorter zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Onverwoestbaar en Made in Holland
De nieuwe generatie RHT-dakluiken hebben een uiterst sterke en gepatenteerd constructie. Door een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. Met dit energiezuinige luik is een veilige toegang tot het platte dak van het complex gegarandeerd. Zodoende kunnen onderhoudsploegen op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de daar aanwezige installaties. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.