Greenville

Op dit moment wordt er in Leidsche Rijn centrum gebouwd aan een uniek nieuwbouwproject met 123 state-of-the-art-appartementen en stadswoningen

Geplaatst door: Gorter Group bv

Duurzaam project

Greenville haalt met haar prachtige daktuinen, terrassen en binnentuinen de natuur naar de stad. Leidsche Rijn zal nooit meer hetzelfde zijn!

Het aanbod van Greenville varieert in grootte, aantal kamers, buitenruimten en in de ligging binnen het gebouw. Door een combinatie van maatregelen, waaronder PV-cellen op het dak en op de gevel, heeft het plan een EPC van -0,3 en een Gemeentelijke Praktijkrichtlijn groter dan 8,0. Hierdoor is het plan zeer duurzaam en zijn toekomstige bewoners verzekerd van een energiezuinige woning.

Hoge isolatiewaarde
Ook de vijf toegepaste dakluiken van Gorter dragen bij aan de duurzaamheid van dit plan. Ze zijn voorzien van een volledig gescheiden thermische opstand en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Natuurlijk doen de luiken daarnaast ook precies waar ze oorsponkelijk voor bedoeld zijn: ze zorgen voor een optimaal veilige toegang tot de daken van Greenville. Zo kunnen onderhoudsvakmensen ongestoord hun werk doen.

Onderdeel van de uitvraag was de uitwerking van het plan met drie architectenbureaus. Onder leiding van Diederendirrix is in samenwerking met BedauxdeBrouwer architecten en Hilberink Bosch architecten een plan gemaakt, waarin de handtekening van de drie ontwerpers zichtbaar is, maar nog steeds sprake is van één geheel.

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.