Heilig Hart Hof, daar wil je wonen!

Het Heilig Hart Hof is een nieuwbouwcomplex met 39 appartementen op een van de mooiste plekjes van Breda: aan de oude route naar de Binnenstad, in een bocht van de Baronielaan met zijn statige herenhuizen.
LEES VERDER

Rust voor de bewoners

Het appartementencomplex bestaat uit vier woonlagen en heeft een parkeerkelder met circa 120 parkeerplaatsen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging. Alle appartementen zijn gelijkvloers en uitgerust met kamerhoge ramen in de woonkamer én een groot balkon van minimaal 15m². Met oog op de rust van de bewoners liggen de vijf portiekachtige toegangen aan de achterzijde van het complex met elk een eigen lift. Door de ingetogen architectuur van warm lichtgrijze baksteen vormt het een harmonisch geheel met de nabijgelegen kerk en hoftuin.

 

Duurzaam

Het project wordt energieneutraal uitgevoerd. Voor verwarmen en koelen wekken de appartementen hun eigen energie op via zonnepanelen op de daken en een centrale warmtepomp aangesloten op een ondergrondse WKO-installatie. Om het onderhoud aan de panelen op veilige wijze te kunnen uitvoeren heeft aannemer Van Agtmaal Oudenbosch gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter uit het Noord-Hollandse Schagen. Met dit luik is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. Daarnaast draagt het luik ook bij aan de duurzaamheidsambitie van dit project: het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde.

Wilt u meer weten over de producten van Gorter? Bezoek dan direct de website van deze Nederlandse producent.Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.