Hof van Blom

In het najaar van 2020 is Nijhuis Bouw van start gegaan met de realisatie van de nieuwe zorgappartementen in de Hof van Blom in Hattem.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Naast de 32 woningen voor dementerende ouderen bouwt Nijhuis ook de 24 huurappartementen voor huur of afroep en een nieuwe huisartsenpraktijk. Het project wordt verrijkt met vier dakluiken van Gorter.

Energiezuinige oplossingen
Alle drie de complexen worden uitgerust met ofwel het RHTG-dakluik of het RHT-dakluik van Gorter (in totaal vier stuks). Deze luiken zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.

Daglicht
De beglaasde dakluiken (RHTG) zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Dit kan zijn in appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, in kantoren of overige utiliteitsbouwtoepassingen.

Niet alleen praktisch dus, maar dus ook zeer esthetisch.

Klimmiddelen
De dakluiken zorgen stuk voor stuk voor een veilige toetreding tot het dak. Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Zij zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? www.gorterluiken.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.