Koopappartementen De Gruyter

Wonen in de oude binnenstad van Hoorn. Met één been in het verleden, de ander in de toekomst. Op de plek waar ooit firma P. de Gruyter & zn. zijn levensmiddelen verkocht, komen 43 koopappartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project wordt een uitgebalanceerde combinatie van klassiek en modern. Hiermee refereert het aan de historische architectuur van Hoorn én aan het comfort van deze tijd. Het project behelst compacte studio’s, ruime gezinswoningen en alles daartussen in.

Voor de toegang tot de dakterrassen heeft Newbouw gekozen voor de glazen dakluiken van leverancier Gorter uit Schagen. Deze dakluiken zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is en dat is hier het geval. De gehele constructie van het dakluik is thermisch onderbroken. Dit zorgt samen met het HR+++ triple glas voor een zeer goede isolatie en een behaaglijk klimaat in de onderliggende appartementen. Het lichtdoorlatende dakluik heeft een schuin aflopend zelfreinigend venster welke doorvalveilig en inbraakwerend is.

Meer informatie over Gorter is terug te vinden via: https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.