Moderniseer nu woongebouwen met LED

Juist nu veel mensen thuis zitten, is dit het ideale moment om de investering voor LED-verlichting te maken. Installateurs van YellowBee zijn gecertificeerd om op een veilige en hygiënische manier te werk te gaan en overlast tot een minimum te beperken.

Geplaatst door: Yellow Bee

Montage geschiedt op anderhalve meter afstand en met inachtneming van alle regels

Wanneer u ervoor kiest om de noodgedwongen maatregelen van thuiswerken aan te grijpen om op de langere termijn voordeel te realiseren, zal YellowBee de LED-verlichting installeren en monteren. De monteurs van YellowBee zijn VCA en HACCP gecertificeerd, wat betekent dat een veilige en hygiënische werkwijze de standaard is. Bij montage in een woongebouw dragen de installateurs opvallende hesjes met daarop de waarschuwing om anderhalve meter afstand te houden. Bovendien worden de bewoners opgeroepen om binnen te blijven wanneer de installateurs de LED-verlichting ophangen in de galerij of algemene ruimtes.

Ook wanneer er een parkeergarage aanwezig is in het gebouw, is nu een goede tijd om de verlichting te vervangen door LED. Er zullen minder vervoersbewegingen zijn, waardoor de werkzaamheden rustig uitgevoerd kunnen worden. Bovendien zijn de eigenaren van de voertuigen vaak thuis, dus kunnen zij deze verplaatsen wanner dat nodig is.

De invloed van corona op de levering van producten en onderdelen

Het coronavirus heeft dermate hard toegeslagen in China, dat alle fabrieken daar enige tijd gesloten zijn geweest. Dit is wel degelijk van invloed geweest op de productie van specifieke onderdelen in de binnenwerken of armaturen van LED-verlichting. YellowBee haalt een klein deel van het assortiment uit China, welke een minimale vertraging hebben opgeleverd. Dankzij goede contacten met Chinese partners, kon de impact tot een minimum beperkt worden.

De overige onderdelen zijn afkomstig uit Europese fabrieken, voornamelijk uit Tsjechië, Italië en Spanje, waarvan zeker de laatste twee bijzonder hard getroffen zijn door de corona-uitbraak. Ook hier liggen fabrieken stil en raken de voorraden langzaam op, waardoor er een schaarste zal ontstaan in belangrijke onderdelen. In hoeverre dit van invloed zal zijn op de prijs van de onderdelen is afhankelijk van de duur van de sluiting van de fabrieken en hoe lang de voorraden in de vraag kunnen voorzien.

Nederlandse fabrikanten blijven leveringen mogelijk maken

Omdat Yellow Bee ook veel samenwerkt met Nederlandse fabrikanten, zijn de leveringen tot nu toe door blijven lopen. Dankzij ons sterke lokale netwerk en partners, hebben wij alle leveringen kunnen volbrengen en onze klanten kunnen voorzien van de juiste LED-verlichting.

Onderneem nu actie en voorzie woongebouwen van LED-verlichting. U zult merken dat de besparingen direct optreden en dat de investering zichzelf snel terugverdient. YellowBee denkt graag met u mee over de beste stappen die op korte termijn ondernomen kunnen worden. Nu is hét moment om te investeren in LED-verlichting.

Bedrijvengids Geplaatst door
Yellow Bee

Yellow Bee

Amersfoortsestraat 61, 3769 AE  Soesterberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.