Yellow Bee

Yellow Bee

Amersfoortsestraat 61, 3769 AE  Soesterberg

Over ons

Over Yellowbee

YellowBee helpt organisaties kiezen voor verlichting die duurzaam is en kosten bespaart met behoud van kwaliteit, comfort en functionaliteit. Ons LED assortiment en onze diensten zijn toegespitst op de zakelijke markt en gebaseerd op 'business cases' die duidelijk maken welke zakelijke voordelen te verwachten zijn. Altijd met financiële onderbouwing. YellowBee levert oplossingen met alle kennis en capaciteit om te adviseren en waar nodig te installeren.


Nieuwe kansen
Juist in sombere economische tijden zijn er kansen om te vernieuwen. Zo zorgt de revolutie in LED verlichting dat bedrijven en huishoudens het energieverbruik drastisch kunnen verminderen. YellowBee Nederland zoekt naar de beste mogelijkheden voor MKB en grotere organisaties om energie en dus geld te besparen zonder in te leveren op kwaliteit, comfort en sfeer, met geselecteerde partners organiseren we ook acties om te zorgen dat consumenten kunnen profiteren van LED kansen.

Een Nederlands initiatief
YellowBee Nederland en gelieerde YellowBee ondernemingen zijn ontstaan in Nederland en worden gedreven door Nederlandse ondernemers die hard werken om nieuwe kansen binnen bereik te brengen van MKB bedrijven, andere organisaties en huishoudens. Nederland is een handelsland maar ook een land waar gelukkig nog innovatieve maakbedrijven zijn. YellowBee Nederland combineert dit. We selecteren de beste oplossingen wereldwijd voor Nederlandse situaties. We werken nauw samen met zorgvuldig gekozen bedrijven in Europa, waaronder ook innovatieve Nederlandse bedrijven, die LED zelf oplossingen bedenken en produceren.

Betaalbaar en begrijpelijk
Om van de voordelen van vernieuwing te profiteren is het vaak nodig om eerst te investeren. YellowBee Nederland wil de financiële drempels zo veel mogelijk verlagen. Ook streeft YellowBee Nederland ernaar om goed uit te leggen welke nieuwe mogelijkheden er zijn en om de keuze voor onze vernieuwende producten gemakkelijk te maken. Wij stellen ons assortiment speciaal samen voor de LED kansen die we zien in het MKB en waarvan we vinden dat ondernemers er eigenlijk niet langer meer mee moeten wachten omdat ze zichzelf en het milieu anders tekort doen.

Deskundig advies en maatwerk
YellowBee heeft veel LED expertise in huis. In het team van YellowBee Nederland hebben we een bevlogen uitvinder, tester en speurder op LED gebied. Onze installateur in het team heeft jarenlange ervaring met LED verlichting en andere innovatieve, energiebesparende oplossingen. Wij testen altijd eerst in eigen omgeving, dan in pilots met klanten. Als oplossingen zich hebben bewezen zoeken we klanten die hiervan het meest kunnen profiteren. We letten er daarbij op dat deze organisaties, die meestal wel wat anders te doen hebben dan zich verdiepen in de snel veranderende wereld van LED, op maat worden bediend en volledig ontzorgd. We zetten daarbij internet in om te informeren en communiceren en de kosten laag te houden.

Energie besparen is belangrijk doel
LED verlichting is geen doel op zich. Daarom werken we nauw samen met partners die alles op alles zetten om energie en kosten te besparen door innovatie. Bas Energie in Rotterdam bewijst met hun 'weg naar Nul' trjaecten dat de mogelijkheden van duurzaamheid en energiebesparing veel verder gaan dan veel organisaties zich realiseren. We zijn er trots op bij te dragen aan ambitieuze doelen en om onze expertise in te zetten om een bijdrage te leveren.

Vragen aan of over YellowBee Nederland?
Heeft u vragen aan of over YellowBee Nederland die niet in de helpdesk of elders op deze website worden beantwoord, benader ons dan graag via het contactformulier.

Over het YellowBee team

Met trots presenteren wij ons kernteam van ervaren specialisten. Wij bieden kennis en ervaring op de volgende gebieden:
opstellen en uitvoeren van plannen voor LED verlichting en energiebesparing

  • wereldwijd testen en inkopen van LED technologie en LED verlichtingsoplossingen
  • gebouwautomatisering, binnenhuisklimaat en domotica
  • realisatie van elektrotechnische installaties
  • energiebesparing en duurzaamheid
  • budgettering, kostenbeheersing, financiële planning en financiering
  • efficiënte (online) customer service en online kennismanagement
  • Onder onze regie werkt een uitgebreid netwerk van partners. Welke partners wij inzetten verschilt per project.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.