Modulair bouwen en Gorter doet mee

In opdracht van Wooncompagnie en in nauwe samenwerking met gemeente Schagen realiseert Heddes Bouw & Ontwikkeling in Schagen 46 appartementen aan het Regioplein in deze Noord-Hollandse stad. Het ontwerp komt uit de pen van BBHD.
LEES VERDER

De appartementen worden gebouwd met de modules van Ursem Modulaire Bouwsystemen, mede hierdoor is het mogelijk om het project in een korte periode te realiseren. In het voorjaar van 2020 worden de eerste modules op locatie in Schagen geplaatst en naar verwachting worden de appartementen in november opgeleverd.

Voor een veilige toegang tot het dak is gekozen voor toepassing van twee RHT-dakluiken van Gorter. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie aan dak gewenst is. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De twee luiken in dit project worden geleverd met schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Meer informatie over Gorter is terug te vinden via: https://www.gortergroup.com/

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.