Nieuw sportpark voor AFC

Afgelopen zomer begon HSB Bouw met de bouw van het nieuwe clubhuis voor AFC, de oudste voetbalclub van Amsterdam.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Naast een nieuw clubgebouw, krijgt de voetbalclub aan de Zuidas ook vijf nieuwe kunstgrasvelden. De oplevering wordt komende zomer verwacht.

Gemeente Amsterdam is eigenaar en beheerder van het nieuwe sportpark. Het sportpark zal derhalve ook ter beschikking staan van een aantal scholen in de omgeving. En ook de de kinderen uit de nieuwe woonwijk met 1.500 woningen ten zuiden van het park kunnen er straks een balletje trappen. AFC wordt eigenaar van het nieuwe clubgebouw dat wordt uitgerust met zonnepanelen én het RHT-dakluik van Gorter.

Dit dakluik garandeert een optimaal veilige toegang tot het dak voor onderhoud en inspectie aan dak en zonnepanelen. Het RHT-luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat. Een veilig idee!

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.