Nieuwbouw Labrehuis

Begin 2018 stemde de gemeenteraad van Eindhoven unaniem in met de nieuwbouwplannen van Neos en woningcorporatie ‘thuis inzake het oude Labrehuis aan de Boutenslaan.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het huis voorziet in een 24-uurs opvang voor dak- en thuislozen uit de regio.


Het nieuwe Labrehuis is een moderne en flexibele woonvoorziening met 80 studio’s en 16 appartementen. Het nieuwe gebouw is vier verdiepingen hoog en herbergt naast de studio’s en appartementen tevens een ontmoetingsruimte voor cliënten en dienstruimtes voor personeel.

Voor een veilige daktoegang heeft aannemer Huijbregts Relou gekozen voor toepassing van een tweetal energiezuinige luiken van Gorter. Het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.