Oplossingen voor duistere en natte wegen

Rond deze tijd van het jaar wordt het steeds sneller donker en valt er veel neerslag. In duistere en natte wegcondities is het dan ook van groot belang dat wegmarkeringen goed zichtbaar zijn.

Geplaatst door: Triflex BV

Triflex’ wegmarkeringssystemen zijn beproefd en goedgekeurd met CE-Markering en hebben uitstekende eigenschappen voor optimale zichtbaarheid.

Onze systemen onderscheiden zich in slijtvastheid, maar zijn bovendien allemaal gekwalificeerd als Type II. Type II markeringen hebben de eigenschap dat ze ook reflecteren bij duisternis en regen. De gemiddelde wegmarkering is een Type I die niet reflecteert bij deze weersomstandigheden, terwijl je juist dán een goed functionerende wegmarkering het hardst nodig hebt. Triflex levert wegmarkeringssystemen in diverse verschijningsvormen, allen als Type II. Door gebruik te maken van speciale nastrooimiddelen is een hoogwaardige nachtzichtbaarheid onder alle omstandigheden gewaarborgd. Goed functionerende wegmarkeringen in de categorie Type II zijn cruciaal om ons door de donkere en koude periode heen te geleiden.

Duurzame oplossing voor wegen
Speciaal voor wegen bieden wij diverse duurzame markeringsproducten op basis van koudplasten (PMMA). Koudplasten hechten vrijwel aan iedere ondergrond en zijn ten opzichte van thermoplasten en wegenverf veel minder onderhevig aan slijtage. Koudplasten kunnen zowel vlak als in structuurmarkering worden aangebracht. Als er een betere zichtbaarheid nodig is bij donkere en natte omstandigheden, zijn beide verschijningsvormen mogelijk als Type II markering.

Informatie
Meer weten over onze duurzame wegmarkeringen of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.