Parkeerdak Hoofddorp geïsoleerd

Boven een showroom in Hoofddorp, ligt een parkeerdak welke toe was aan renovatie. Het systeem wat erop lag, was wat verouderd en vertoonde lekkage en scheuren. Met de producten van Triflex kon dit opgelost worden!

Geplaatst door: Triflex BV
De uitdaging

De vloerafwerking, welke al 17 jaar op het parkeerdak lag, was verouderd. Door scheurvorming was er op sommige plaatsen in de vloerafwerking lekkage ontstaan. Dit probleem moest verholpen worden. Het parkeerdak ligt boven een showroom, waardoor de vloerafwerking ook meteen dient als dakbedekking. Lekkages zijn hier dus extra vervelend. Daarnaast was een belangrijke eis dat het systeem uv-bestendig is, aangezien het om een parkeerdak gaat, welke veel in de zon ligt. Ook moest de vloerafwerking bestand zijn tegen meegereden strooi- en dooizouten, en moest het systeem een lange levensduur hebben.

De oplossing

Het Triflex ProPark systeem bood de oplossing voor deze situatie. Het Triflex ProPark systeem is een naadloos, berijdbaar, waterdicht en scheuroverbruggend systeem met een gecertificeerde levensduur van 25 jaar. Met dit systeem kon dus aan alle wensen van de opdrachtgever worden voldaan. Door de snelle uitharding van het PMMA systeem was de overlast minimaal en kon het dak al na 45 minuten na het aanbrengen van de laatste laag in gebruik worden genomen. De showroom kon gewoon openblijven tijdens de uitvoering.

Het proces 

Van tevoren is getest of de bestaande vloerafwerking nog voldoende hechting had met de ondergrond. Dit bleek het geval en daarom kon de nieuwe vloerafwerking na een grondige reiniging met Triflex MC overlaagd worden. Dit scheelde veel werk ten opzichte van het moeten verwijderen van de vloerafwerking. Erkend Triflex applicateur Meekelenkamp, heeft deze klus uitgevoerd. Na het reinigen, hebben ze het Triflex ProPark systeem aangebracht en het geheel ten slotte van de belijningen voorzien. Meekelenkamp was de geschikte partij voor deze klus, aangezien zij niet alleen veel ervaring hebben met Triflex, maar ook specifiek met het Triflex ProPark systeem. 

Het resultaat voldoet aan alle technische wensen van de opdrachtgever, en ziet er ook esthetisch strak uit. Een geslaagd project dus!  ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.