Post Neude is de nieuwe hotspot

Post Utrecht, het voormalige postkantoor aan de Neude, heeft een nieuwe bestemming.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Bewoners en bezoekers van de Utrechtse binnenstad kunnen hier voortaan genieten van verse producten, winkelen bij retailers van het breedste soort en onthaasten in de bibliotheek of de koffielounge.

Zecc Architecten en Burgland Bouw zijn verantwoordelijk voor respectievelijk het ontwerp en de uitvoering van deze nieuwe hotspot. En voor de keuze van het tweetal dakluiken van Gorter welke voor een veilige toegang tot het dak zorgen. De dakluiken zijn speciaal op maat gemaakt en uitgevoerd in aluminium.

De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Deze klimmiddelen zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.