QUALEDY® LED Lijnverlichting met magneet

Met trots presenteren wij QUALEDY ® LED Lijnverlichting, een innovatieve creatie in LED verlichting. Deze lamp biedt een hoogwaardige functionele en creatieve oplossing met een geweldige beleving, een klein verschil creëert een enorme impact op de ruimte.
LEES VERDER

QUALEDY® LED Lijnverlichting met magneet-bevestiging

De QUALEDY ® LED Lijnverlichting heeft een hogere efficiëntie , een kleinere stralingshoek en een grotere flexibiliteit qua plaatsing ten opzichte van een LED Paneel of Downlight, waardoor je het functioneler kunt toepassen en geen gaten in de plafondplaten hoeft te maken waarmee ook de brandwerendheid in tact blijft! Daarnaast kun je je creativiteit de vrije loop laten. Denk bijvoorbeeld aan een looproute, gerichte schapverlichting in winkels of precies boven het bureau op kantoor. QUALEDY ® LED Lijnverlichting levert het perfecte ontwerp en vervangt de saaie lichtbakken met je eigen creativiteit!


De lampen zijn eenvoudig op het bestaande profiel van het systeemplafond te installeren door middel van de sterke magneten op de achterzijde van de lijnverlichting. De plafondplaten blijft dus in tact!

Verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes: 600 en 1200 mm. Verkrijgbaar in sets van 1, 2, 3 of 4 lampen en wordt geleverd met bijpassende transformator en verdeelbox.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het ontvangen van een test-set!
Prijzen vanaf € 16,49 (excl. 21% BTW)

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Meipos Led verlichting
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.