Gorter internationale school in Almere

De nieuwe Internationale School aan de Breskensweg in Almere (ISA) wordt een licht en modern gebouw

Geplaatst door: Gorter Group bv

De nieuwe Internationale School aan de Breskensweg in Almere (ISA) wordt een licht en modern gebouw, geschikt voor leerlingen van alle denkbare nationaliteiten, culturen, leeftijden en opleidingsniveaus. Architectenbureau Cepezed is verantwoordelijk voor het ontwerp, Van Norel Bouwgroep voor de realisatie. Op het dak van de school komt het RHT-dakluik van Gorter. Met dit dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een optimaal veilige toegang tot het platte dak.

De campus telt straks drie verdiepingen en krijgt een vloeroppervlak van bijna 7.500 vierkante meter. Het complex wordt gerealiseerd vanuit een campusgedachte: door een speelse opzet van drie geschakelde bouwblokken krijgen de diverse leeftijdsgroepen ieder een eigen leeromgeving die overzichtelijk en kleinschalig blijft. Het middendeel van het complex vormt het kloppend hart: het wordt de ontmoetingsruimte waar bovendien gezamenlijke activiteiten plaatsvinden.

Veilig het dak op voor onderhoud en inspectie
Voor een veilige toetreding van het dak van de internationale school koos Cepezed voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit luik is een efficiënte toegang gegarandeerd en kunnen onderhoudsteams op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd.

Specificaties dakluik
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Gorter Luiken BV
Meer informatie over de producten van Gorter vindt u op de website www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.