Stella Nova

Stella Nova is een ambitieus nieuwbouwproject in Spijkenisse. ABB Bouw uit Sliedrecht is verantwoordelijk voor de realisatie van de 22 super duurzame appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Zonnepanelen op het dak
Alle woningen van Stella Nova zijn klaar voor de toekomst. Ze zijn uitstekend geïsoleerd, uitgerust met gebalanceerde ventilatie en zonnepanelen, gekoppeld aan het warmtepompsysteem, hebben vloerverwarming en -koeling en maken gebruik van warmteterugwinning uit het douchewater. Super duurzaam dus. En het toegepaste Gorter dakluik -waarmee een veilige daktoegang gegarandeerd is- doet ook een duit in het zakje.

Duurzame materialen
De toegepaste materialen in dit project moeten natuurlijk ook een bijdrage leveren aan de duurzaamheid. Dé reden om voor het RHT-dakluik van Gorter te kiezen. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Appartementencomplex Stella Nova is uitgerust met een schaartrap. Deze trap -en ook de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.