Studentenwoningen Amsterdam

In het Amsterdamse Westlandgrachtgebied ontwikkelt Paul de Ruiter Architects in opdracht van Woonstichting De Key vijfhonderd studentenwoningen. Het woonblok aan de Poeldijkstraat wordt zes verdiepingen hoog. Op het dak komen installaties en zonnepanelen.
LEES VERDER

Het merendeel van de woningen aan de Poeldijkstraat heeft een oppervlakte van 20 tot 25 m2, op de zesde verdieping is een aantal grotere woningen gerealiseerd met een oppervlakte van 35 tot 40 m2, iedere verdieping heeft hoekwoningen tot 50 m2.

Onderhoud en inspectie
Voor een veilige toegang tot het dak is gekozen voor toepassing van twee RHT-dakluiken van Gorter. Dankzij deze toegangsmogelijkheid kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie aan dak, zonnepanelen of andere installaties gewenst is. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De twee luiken in dit project worden geleverd met schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

 

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

 

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.