Gorter Luiken op studentenoren Zuidpunt

In het Amsterdamse Noorderkwartier is in juli van dit jaar de woontoren Zuidpunt met 388 studentenwoningen in de sociale huursector opgeleverd. Een geweldige tegemoetkoming aan de vraag naar meer woningen voor studenten en starters.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw ligt op steenworp afstand van Station Amsterdam-Noord, wat het de perfecte uitvalsbasis voor studenten maakt. Het gebouw kent zestien woonlagen en is ontworpen door Inbo Architecten. Elke woning heeft een eigen voordeur, keuken en badkamer en in omvang variëren ze tussen de 21 en de 30 m2. Op het dak van het gebouw ligt het RHT-dakluik van Gorter. Met dit dakluik kunnen onderhoudsploegen het dak gemakkelijk en veilig betreden.

Veilig het dak op
Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden waar van toepassing geleverd met een TÜV NORD certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO® certificaat.

Meer informatie
Meer informatie leest u opwww.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.