Toegangscontrole

Door een goed op elkaar afgestemde combinatie van sloten en elektronische voorzieningen zorgt u ervoor dat uw pand er open en toegankelijk uitziet, maar tegelijkertijd hermetisch afgesloten is voor bezoekers of niet-geaccrediteerde werknemers.
LEES VERDER

Lockwell

Bovendien kunnen pasjes-, tag-, code- of biometrische systemen bewegingen registreren, zodat u in het geval van een calamiteit weet wie zich waar in uw pand bevindt of heeft bevonden.

Wij werken met toegangscontrolesystemen van SALTO, een bedrijf dat een breed assortiment van innovatieve producten heeft ontwikkeld en begrijpt dat in de snelle en constant veranderende wereld waarin we leven, niets lang hetzelfde blijft. Klik hier voor meer informatie over de toegangscontrolesystemen van SALTO.

Wij bespreken graag met u welk systeem het best aansluit bij uw wensen en behoeften. Neem voor meer informatie en/of het maken van een afspraak contact met ons op.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Lockwell Security Systems BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.