Woonzorgcentrum Cornelia

In het nieuwe Cornelia in Zierikzee staat een goed leven, goede zorg en aandacht voor elkaar op nummer één. Er komen 93 woningen voor langdurend en dertig studio’s voor kortdurend verblijf.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Daarnaast bouwt CONSTRUCTIF uit Dordrecht aan een inpandig behandelcentrum en een oefenzaal voor behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en revalidatie.

Het dak van het zorgcentrum wordt verrijkt met het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen, welke uitermate geschikt is voor het platte dak. De dakluiken van Gorter zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen.

Het in deze situatie toegepaste RHT-dakluik staat garant voor een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.