Wow: Nhow

Nhow Amsterdam RAI Hotel is hét hotel voor het RAI Amsterdam congres- en expositiecentrum.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het hotel herbergt 650 kamers en biedt ruimte voor werk en amusement. Én… het is een echte eyecather: de drie driehoekige delen van het 91 meter hoge gebouw wijzen richting verschillende windrichtingen. De vorm is geïnspireerd op de bekende driehoekige reclamekolom op het Europaplein.

De driehoeken bieden verschillende mogelijkheden, zoals een buitenterras voor het restaurant op vijftien hoog. Door de vorm is bovendien geen hotelkamer van een doorsnee formaat. Wie hoogtevrees heeft, moet de gordijnen gesloten houden, want de ramen lopen van vloer tot plafond.

Voor de toegang tot onderliggende (techniek)ruimtes heeft architect OMA gekozen voor toepassing van het vloerluik van Gorter. Vloerluiken zijn leverbaar met scharnierend deksel en met uitneembaar deksel. In de meeste gevallen liggen de vloerluiken vlak in het vloeroppervlak. Er is één opbouwversie. Vloerluikdeksels worden vervaardigd uit tranenplaat. De deksels van het betegelbare vloerluik en die voor vloerbedekking worden vervaardigd uit gladde plaat. Afhankelijk van de afmetingen worden een of twee vloerluikdeksels gemonteerd. Vloerluiken worden compleet met deksel en instortframe geleverd. Het frame van het vloerluik is voorzien van uitbuigbare ankers of een in de framevorm geïntegreerde doorlopende verankering.

Meer informatie over Gorter.

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.