Gorter Luiken is er ook voor de vloer

Heerhugowaard krijgt er een bijzondere plek bij: Expertisecentrum De Vaandel-Zuid. En Gorter levert een WAEI brandwerend vloerluik.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Heerhugowaard krijgt er een bijzondere plek bij: Expertisecentrum De Vaandel-Zuid. Het expertisecentrum zal vervangende huisvesting bieden aan zo'n vierhonderd leerlingen die nu naar school gaan in Bergen (Mytylschool), Alkmaar (Heliomare De Alk) en de Antioniusschool in Heerhugowaard. Begin 2023 wordt Expertisecentrum De Vaandel-Zuid opgeleverd.

Over het project
Het expertisecentrum is specifiek voor kinderen met meervoudige handicaps en bijzondere leerproblematiek. Hiervoor worden voorzieningen als tilliften, ruime gangen voor rolstoelen en een therapiebad gerealiseerd. Om de installatieruimte onder de vloer van de begane grond te bereiken, is door architect Nanine Carree van Carree Architecten gekozen voor het WAEI- vloerluik van Gorter.

Over WAEI
Dit brandwerende, scharnierende vloerluik biedt een praktische en veilige toegang tot onderliggende ruimtes en zorgt tegelijkertijd, in gesloten toestand, voor een brandwerende afsluiting van de bovenliggende ruimte. De brandwerendheid van vloerluik is door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2, AS1530-4 en BS 476-22:1987 beoordeeld.

Classificatie

  • EW: 120 minuten
  • EI1: 30 minuten
  • EI2: 45 minuten

Combinatie met klimmiddelen
Afhankelijk van afmetingen (het stalen vloerluik is leverbaar in vier standaardafmetingen en speciale afmetingen tot 1000 x 2000 mm) en toepassing kunnen de WA-typen vloerluiken gecombineerd worden met een vaste verticale ladder (zoals in het expertisecentrum), een opsteekladder of een vaste trap. In sommige gevallen kan een schaartrap worden toegepast. Lees hier alle productinformatie over het WAEI vloerluik

Meer informatie over Gorter Luiken leest u op de site www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.