Zuiderduinen: groots wonen in de Haagse

Nieuwbouwproject Zuiderduinen bestaat uit drie gebouwen met totaal 38 luxe koopappartementen, ontworpen door atelier PRO en uitgerust met een drietal RHT-dakluiken van Gorter.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Nieuwbouwproject Zuiderduinen bestaat uit drie gebouwen met totaal 38 luxe koopappartementen, ontworpen door atelier PRO. De gebouwen zijn opgetrokken uit zandkleurige stenen die goed aansluiten bij de natuurlijke omgeving en kennen door het vele glasgebruik een open karakter.

Oog voor energie

De appartementsgebouwen zijn uitgerust met zonnepanelen en zijn alle drie optimaal geïsoleerd. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een energiezuinige omgeving, maar ook voor een hoog comfortgehalte. En Gorter draagt daar met haar RHT-dakluiken aan bij. De luiken zorgen voor een volledig veilige toegang tot het dak -voor onderhoud aan het dak en aan de zonnepaneleninstallatie, en dragen met de hoge isolatiewaarde bovendien bij aan de energieprestatie van de panden.

 

Veilig het dak op

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Bovengenoemde complexen krijgen alle drie een ladder. Deze ladder -en ook de schaartrappen- van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.