Trainingscomplex Sparta

De renovatie van het bestaande sportcomplex en de nieuwbouw van eredivisieclub Sparta komen uit de pen van R4a architecten en ingenieurs en worden gerealiseerd door Bezemer Bouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Met de vervanging en renovatie van de  sportaccommodatie investeert Gemeente Rotterdam in een kwalitatieve, duurzame en goed toegankelijke sportvoorziening. Én een veilige sportvoorziening, ook voor de onderhoudsmedewerkers die de voorzieningen op het dak draaiende moeten houden. 

Het dakluik van Gorter
Voor de toegang tot platte daken is het RHT-dakluik van Gorter de best denkbare oplossing. Dit dakluik doet waarvoor het gemaakt is: het realiseren van een veilige toegang tot het dak. Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. Daarnaast heeft dit dakluik een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het wordt toegepast.

Bewezen veiligheid
De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van dit dakluik? Check dan deze link.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.