Bloembakken voor balkons

Het tuingevoel creëren op uw balkon of dakterras met bloembakken van Exclusieve Dakterrassen. Vier kleuren, tientallen formaten dankzij stapelbare modules.

Bloembakken voor balkons en dakterrassen

 

Genieten in het groen, dat kan ook wanneer u een balkon of dakterras heeft! Met onze modulaire bloembakken creëert u het tuingevoel op uw terras.

De plantenbakken van Exclusieve Dakterrassen zijn er in vier kleuren: taupe, wit, antraciet en cortenstaal. Van de hoogte- en breedtematen zijn er 25 varianten. Dat zijn al 100 mogelijkheden! Daarbij kunt u zelf de hoogte bepalen, omdat we de bloembakken uit modules van 12 centimeter opbouwen.

Wist u dat we ook volledig automatische besproeiing kunnen installeren? Makkelijk wanneer u voor meerdere en/of grote bloembakken kiest! U heeft geen omkijken meer naar het water geven van de bloemen en planten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.