Dakterras van keramiek

De mooiste tegels voor uw dakterras: Keramiek! Keramische tegels zijn lichtgewicht, onderhoudsarm, duurzaam en trendy. Ontdek het grote assortiment!

Onderhoudsarme, luxe dakterrastegels

 Wilt u tegels (laten) aanleggen op uw dakterras? Dan kunt u niet om keramiek heen. Keramische tegels zijn perfecte tegels voor dakterrassen. Waarom? Ontdek het!

Keramische tegels zijn:

 • Lichtgewicht
  Keramische tegels zijn relatief licht. Door de geringe dikte van 2 centimeter zijn ze veel lichter dan betontegels of een houten vlonder. Een 60x60 tegel weegt bijvoorbeeld ongeveer 25 kilo (de helft van een 60x60 betontegel). Het gewicht per m2 dat op uw dak rust, ligt tussen de 40 en 45 kilo.
 • Onderhoudsarm
  Keramische tegels zijn vlekbestendig. Keramiek is superhard, gebakken materiaal. Daarom trekt vuil er niet in. Vuil kunt u altijd makkelijk afvegen of wegspoelen. 
 • Kleurvast
  De kleur en uitstraling van keramische tegels blijft altijd hetzelfde. In tegenstelling tot beton, verkleurt keramiek niet onder invloed van zonlicht. 
 • Stroef/antislip
  Keramiek wordt niet glad bij nattigheid. Het materiaal is van zichzelf erg stroef. Zeker tegels met een subtiel reliëf worden niet glad. Zo hebt u een terras met antislipwerking! Er is natuurlijk één uitzondering: bij vorst en vochtig weer kan er ijsvorming ontstaan op de tegels. 
 • Trendy
  De dessins, luxe hout- of steenlooks, fraaie kleuren of patronen bieden u de kans een trendy uitstraling te creëren.
 • Geschikt voor maatwerk
  Keramische tegels kunnen we perfect zagen. Een schuine kant of ronding in uw terras is geen probleem. We sluiten de vloer hier naadloos op aan.

Meer lezen over keramische tegels voor uw dakterras? Bezoek de website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.