Nazomers genieten van je tuinmeubilair!

We halen de dikke truien weer tevoorschijn, houden ons warm met dikke dekens, vullen de houtvoorraad aan en we kunnen, als we willen, dagelijks vallende bladeren bij elkaar harken: het is herfst!

Gepubliceerd: 15 november 2016

Na een fijne zomer zit er niks anders op dan het tuinmeubilair schoon te maken en op te bergen. Tenminste, dat denken we! Wanneer we aan tuinmeubelen denken, denken we ook aan een lekker zonnetje in een strak blauwe lucht. Vaak leggen we geen link met de nazomer, waarin we ook kunnen genieten van tuinmeubelen. We kunnen gerust 365 dagen van het jaar genieten van het heerlijke buitenleven. En het liefst willen we dat ook, want we zien de trend dat we leuke decoratie en warme dekens bij elkaar zoeken en met z’n allen naar buiten verhuizen. We bouwen overkappingen, veranda’s en serres om zo lang mogelijk ‘buiten’ te zijn. Om dit alles te realiseren, zijn tuinmeubelen onmisbaar. Door het multifunctionele karakter van tuinmeubelen zijn ze zowel in de zomer als in de winter bruikbaar. In de zomer zetten we ze buiten op een zonnig terras of lekker in de schaduw onder de bomen. Wanneer het kwik daalt en we een eind zien komen aan een zomerse periode, kunnen we onze tuinmeubelen nazomer-proof maken en ze verplaatsen. Wees niet getreurd wanneer je geen veranda of overkapping hebt. Je kunt je tuinmeubelen tegenwoordig ook binnen plaatsen! Bekijk hier de nieuwste designtuinmeubelen voor buiten én binnen. Tuinmeubelwinkel Kees Smit is de eerste die deze, van oorsprong tuinmeubelen, ook aanbiedt als meubels voor binnen.

Trendy tuinmeubelen voor binnen en buiten

Veel tuinmeubelen zijn gemakkelijk te reinigen en zullen dus in elke omgeving een frisse en mooie uitstraling hebben. Misschien vraag je je af of tuinmeubelen wel het uiterlijk en karakter hebben om binnen geplaatst te worden. Vroeger was dit inderdaad niet het geval, dus logisch dat je hierbij twijfels hebt. Doordat tuinmeubelen in een vernieuwend en fris jasje zijn gedoken, zijn ze ook zeer geschikt voor binnen gebruik. Populaire tuinmeubelen zijn de tuinmeubelen van ROUGH, Bernstein en Intenso. Ook van deze merken zijn weer tig verschillende soorten te koop. Naar welke van de drie gaat jouw voorkeur:

Tuinmeubelen opbergen

Heb je geen plek in je huis? Dan is het aan te raden de tuinmeubelen in de winterperiode op te bergen. Dit kan bijvoorbeeld in een schuurtje. Mocht je geen opbergruimte hebben, laat je tuinmeubelen dan onafgedekt buiten staan. Ruim wel je leuke accessoires op, want deze kunnen kringen of vlekken veroorzaken. Wanneer de zomer weer voor de deur staat, maak je de tuinmeubelen gemakkelijk schoon. Houten tuinmeubelen maak je schoon met behulp van water, soda en een borstel. Veel andere materiaalsoorten, zoals kunststof vlechtwerk of aluminium, maak je schoon met groene zeep.

Kom voor meer tuininspiratie eens langs bij Kees Smit Tuinmeubelen, de grootste tuinmeubelaanbieder van Europa! Ervaar tuinmeubelplezier in twee showrooms à 8000 m² te Almelo en Amersfoort.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.