Twee combinaties voor Boerenhof

In Muiden, aan het IJmeer zijn zestien nieuwe appartementen gebouwd. De afmetingen variëren van 134 tot 242 vierkante meter.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw heeft een natuurlijke uitstraling. Het is uitgerust met gevelbekleding gemaakt van thermisch verduurzaamd hout en een gezamenlijke daktuin. Ook is er een extra tuin met moestuinen en fruitbomen. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor men goed zicht heeft op het IJmeer. Bij deze natuurlijke sferen passen de dakluiken van Gorter het best. De dakluiken zijn namelijk volledig thermisch gescheiden en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Dit verkleint de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor lagere energiekosten. 

Alle dakluiken van Gorter zijn inbraak- en geluidswerend. Het RHT7014-dakluik, gekozen voor dit project, is zelfs op afstand bestuurbaar. De besturing is voorzien van een beschermingsfunctie waardoor overbelasting of mogelijke afknellingen worden voorkomen. Met één druk op de knop vouwt het luik zichzelf in of uit. Door de combinatie van het dakluik en de elektrische schaartrap kan het platte dak frequent, maar ook incidenteel betreden worden. Een ingeklapte schaartrap staat garant voor vrije ruimte onder het dakluik. 

Wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze website www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.