Twee dakluiken op wooncomplex

Bouwgroep Dijkstra Draisma bouwt in opdracht van woningcorporatie WoonFriesland een vierlaags complex met 45 duurzame appartementen in Sneek

Geplaatst door: Gorter Group bv

De woningen krijgen een warmtepomp en op het dak worden zonnepanelen voor gemeenschappelijk en persoonlijk gebruik geplaatst. In lijn van deze duurzaamheidsmaatregelen koos de bouwer voor een veilige toegang tot het dak voor toepassing van het meest duurzame dakluik in de markt. Met de twee RHT-dakluiken zijn én de veilige daktoegang én een optimale isolatie gegarandeerd. 

Voor het platte dak
De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van platte daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Met deze oplossing zijn hoogwerkers en ladders nooit meer nodig, want met het RHT-dakluik van Gorter is het dak betreed je het dak simpelweg via de bovenste verdieping. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. De dakluiken op dit complex worden met eigen ladder opgeleverd. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk. Naast veiligheid ligt de focus van Gorter ook op isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Altijd ruimte voor innovatie
Dakluiken van Gorter zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter worden continu aan verbeteringen onderworpen. Hiermee zijn de luiken in toenemende mate bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier! 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.