Twee hijsluiken in uitbreiding fabriek

Voor de uitbreiding van de Nestléfabriek in Nunspeet zijn tal van specialismen nodig. Dat heeft alles met de complexiteit van het project te maken: de uitbreiding wordt gerealiseerd tussen en tegen bestaande bouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Een uitdagende opdracht voor Aan de Stegge dat voor de dakconstructie gebruik maakte van de expertise van Kamplacon uit Emmeloord. Deze dakexpert koos voor de dakluiken waar vanuit ook hijswerkzaamheden plaats zullen vinden voor de hijsluiken van Gorter uit Schagen. 

Hijsluiken in gewenste dagmaten
Gorter hijsluiken worden afhankelijk van de afmetingen van twee of meerdere deksels voorzien. De luikdeksels hebben geen scharnieren maar kunnen aan de hijsogen (4 stuks per luik), met een kraan opgetild worden. Als de deksels verwijderd zijn ontstaat er een netto opening in het dak waarmee materiaal naar binnen kan worden gebracht. De hijsluiken zijn inzetbaar op platte daken en zijn leverbaar voor bijna alle dagmaten en kunnen voorzien worden van een gedeelde opstand.

Volledig thermisch gescheiden
Het Gorter RHT hijsluik met vlakke deksels is volledig thermisch gescheiden en heeft een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K) Dit minimaliseert de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Gorter RHT hijsluik in het kort:

  • Op maat gemaakt
  • Volledig thermisch gescheiden opstand en deksel
  • Tien jaar garantie op het hijsluik
  • Hoogwaardige constructie
  • Inbraak- en geluidswerend

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.