Het zuinigste dakluik van de markt

In Warnsveld wordt door de KlaassenGroep gebouwd aan een nieuwe GGZ kliniek voor hoog sensitieve zorg. Het pand is ontworpen door Marko Matic van IAA Architecten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Er is in het ontwerp rekening gehouden met de aansluiting op de parkachtige omgeving en de historische waarde van het terrein waarop de kliniek wordt gebouwd. 


Het gebouw wordt duurzaam en energieneutraal. Klimaatinstallaties worden aangestuurd door aanwezigheidsdetectie en zijn per ruimte in te regelen en op het dak komen maar liefst 954 zonnepanelen. Om deze zonnepanelen op veilige wijze te bereiken -voor bijvoorbeeld onderhoud- heeft het bouwteam gekozen voor toepassing van het RHTEP-dakluikvan Gorter.

RHTEP-dakluik van Gorter
Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden gei¨ntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. Enkele voordelen op een rij:

  • De RHTEP-daktoetredingsluiken zijn weer- en windbestendig uitgevoerd. De thermisch onderbroken constructie heeft een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m2.K) voor de gehele dakluikconstructie. Geluidsisolatie: 26 dB.
  • Afhankelijk van de afmetingen is een dakluik te combineren met een Gorter vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Deze Gorter combinaties zijn aantoonbaar veilig. De kliniek wordt uitgerust met een ladder OL 209.
  • Gorter dakluiken worden met e´e´n hand geopend en gesloten. In open stand kunnen ze niet terug- vallen door een automatisch blokkeringsysteem. Het gesloten luikdeksel beschermt de gebruiker tegen valgevaar. De bediening vereist niet meer dan 5 kg duw- of trekkracht. 

Wilt u meer informatie over deze specifieke dakoplossing? Surf naar https://www.gortergroup.com/images/documentation/nl/gorter_rhtep_folder_nl.pdf.

Voor meer informatie over het bedrijf Gorter verwijzen we u naar www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.