Gorter draagt bij aan behalen energiepre

In Capelle aan den IJssel wordt hard gewerkt aan de drie gebouwen voor woonzorgcentrum Amandelhof

Geplaatst door: Gorter Group bv

De gebouwen worden ruim opgezet, zijn ontworpen door RoosRos Architecten en worden in samenwerking met Bouwbedrijf De Vries en Verburg ontwikkeld. Op het dak van een van de complexen komt het RHTEP-dakluik van Gorter te liggen. We leggen uit waarom RoosRos deze keuze heeft gemaakt. 

Energy Performance dakluik
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker en zijn er vandaag de dag allerlei veiligheidseisen van toepassing. Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in het ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. De keuze van RoosRos voor het RHTEP-dakluik is een keuze voor een optimaal duurzame oplossing: de isolatiewaarde van dit dakluik komt ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken.  

Dakluik met CE, ETA-18/0287
Naast het RHT-dakluik is ook het RHTEP-dakluik voorzien van een European Technical Assessment (ETA), waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Dit is uniek in het segment daktoetredingen!

Wilt u meer weten over de producten van Gorter? Bezoek dan www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.