Veilig het dak van D’n Boumgaerd op

Woonzorghuis D’n Boumgaerd in Velden is een plek waar ouderen die extra zorg nodig hebben fijn kunnen wonen. Het huis biedt ouderen met dementie en/of lichamelijke beperkingen een fijne en liefdevolle plek om op een waardige manier samen te kunnen leven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In november 2023 betrekken de eerste bewoners hun nieuwe onderkomen. Architect Har Corpelijn werkte samen met Kunert Bouwadvies aan het ontwerp van het gebouw. Voor de toegang tot het dak kozen de partners voor het RHT-dakluik van Gorter. 

Waarom RHT?
RHT-dakluiken zorgen ervoor dat onderhoudsmonteurs op een compleet veilige wijze het dak kunnen betreden om onderhoud te plegen aan de daar aanwezige installaties. De dakluiken van Gorter zijn speciaal ontwikkeld voor het platte dak en beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoef je ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       maar liefst tien jaar garantie
·       bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.