Veilige daktoegang bij de Stappen

RoosRos architecten en HEVO bouwmanagement zijn verantwoordelijk voor respectievelijk het ontwerp en de uitvoering van het nieuwe kindcentrum in Wouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

 

 

Het centrum krijgt de naam De Stappen en ook leerlingen hebben een stem gekregen in het ontwerpproces. Het nieuwe, inspirerende en stimulerende onderkomen is uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Waarom RoosRos voor Gorter koos, leggen we graag uit in dit artikel.

Gorterluik draagt bij aan aangenaam binnenklimaat
In het Plan van Eisen is in het bijzonder aandacht geschonken aan een goede akoestiek en een gezond binnenklimaat. Daarnaast is gekozen voor duurzame materialen en energiezuinige installaties. De keuze voor het RHT-dakluik is in lijn met bovenstaande. Het dakluik is voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en heeft een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend. We vergeten bijna te melden dat dit dakluik een optimaal veilige toegang tot het dak realiseert. Onmisbaar voor onderhoudsploegen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van het dak zelf en de daar aanwezige installaties. Dankzij de levering van dit dakluik mét XL schaartrap zoekt men het in een mum van tijd én optimaal veilig hogerop.

RHT en haar keurmerken
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen
prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.