Het Dok

In Amsterdam, aan de TT Vasumweg op het NDSM haventerrein, verschijnen drie woontorens waarin 449 appartementen worden gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project, Dok genaamd, is ontworpen door de Architekten Cie en wordt gerealiseerd door Van Wijnen uit Weesp.

De drie woontorens worden met elkaar verbonden door een ondergrondse parkeerkelder en gezamenlijke plint. Bijzonder aan dit project is dat het volledig in prefab wordt uitgevoerd. Op het dak worden drie dakluiken van Gorter verwerkt. Deze dakluiken zorgen voor een veilige toegang tot het dak. Voor de ploeg die het onderhoud aldaar verzorgt.

De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren de luiken een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Alle drie de luiken het het Dok worden uitgerust met een ladder. Deze ladder en ook de trappen van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.