Eekwal: nieuw wonen met karakter van wel

Aan de Eekwal in Zwolle, op de plek waar ooit het vergadergebouw van de SDAP stond, heeft projectontwikkelaar Explorius vier statige stadsvilla's gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Omdat het oude vergadergebouw was uitgeroepen tot een monument, was de herontwikkeling een flinke uitdaging.

Alle woningen hebben circa 300 m2 woonoppervlak, beschikken over twee parkeerplaatsen in de kelder en hebben riante buitenruimtes. Op de daken van het complex is een tweetal Gorter dakluiken toegepast. Dankzij deze RHT-dakluiken kunnen onderhoudsexperts op een veilige wijze het dak toetreden. Het dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.