Vernieuwde galerijvloer in Doetinchem

Op de galerij van De Lage flat aan de Leliestraat in Doetinchem ontstonden er na jaren lekkageproblemen. Doordat de galerijvloeren niet meer waterresistent waren, heeft er zich water in het pakket kunnen verzamelen.

Geplaatst door: Triflex BV

Door de lekkageproblemen was de ophoging helaas niet meer te redden en diende deze gesloopt te worden. Tevens ontstonden er aan de onderliggende betonconstructie beginnende schades. Het werd hoogtijd voor een grondige renovatie. Applicateur NVT Oost kwam met een passende oplossing en heeft de galerijophoging zorgvuldig aangepakt.

De gehele vloer is voorzien van een lichtgewicht, volledig gewapend en scheuroverbruggend gietvloersysteem dat het oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermd. Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht en daarnaast ook makkelijk te onderhouden. 

Zo wel de opdrachtgever als de bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De galerij is weer voorzien van een representatieve vloer dat veilig beloopbaar is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.