VINCI van Locinox op Roland Garros

Het prestigieuze grandslamtoernooi Roland Garros gebruikt de VINCI van Locinox om de toegangspoorten tot de tennisvelden te beveiligen. Het mechanische codeslot biedt eenvoudige en effectieve toegangscontrole.

Geplaatst door: Locinox

Met meer dan een half miljoen bezoekers in de tribunes is Roland Garros een van de grootste toernooien in het tennis. Voor de veiligheid van absolute wereldtop, die er strijdt om één van de vier grand slams, koos de Franse tennisfederatie voor toegangscontrole door middel van de VINCI.

Mechanisch codeslot

De VINCI is een mechanisch codeslot met een duurzame aluminium behuizing en een roestvrijstalen binnenwerk. Wat dit slot onderscheidt, is dat het zonder batterijen of elektriciteit werkt, waardoor het een betrouwbare en onderhoudsvrije optie is. Met de mogelijkheid om elke poort snel en gemakkelijk uit te rusten met toegangscontrole, biedt de VINCI een continue regelbaarheid van 20 mm voor optimale vergrendeling. Daarnaast zorgt een massieve, roestvrijstalen nachtpen met 23 mm dieptevergrendeling voor een veilige sluiting. Dankzij de eenvoudige en snelle code-instelling of -wijziging is het beheren van de toegangscontrole een moeiteloze taak.

Veiligheid en duurzaamheid

De VINCI voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Met een ISO 9227 KTL / Elektrostatisch dompel gelakte slotkast kan het slot 1000 uur zoutneveltest weerstaan, wat zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie. Het dubbelzijdig bedienbare codeklavier biedt de mogelijkheid om met verschillende in- en uitgangscodes te werken, waardoor een flexibele toegangsbeheer mogelijk is. Bovendien beschermt de polyamide afdekplaat het slot tegen regen en stof, waardoor de duurzaamheid wordt verhoogd.

Bekijk hier de installatievideo:

‎‎LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Locinox
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.