Voordelen toegangscontrole met Valentino

Met de Valentino bracht Locinox een nieuwe oplossing voor toegangscontrole op de markt. Het elektronische codeklavier werkt op batterijen, heeft een levensduur van 150.000 open- en sluitcycli en is zeer eenvoudig in gebruik.

Geplaatst door: Locinox

 

Duurzaam, veelzijdig en eenvoudig te bedienen; het zijn drie (van de vele) voordelen van Valentino, het elektronisch opbouwcodeslot op batterijen.

Dankzij de batterypack, die pas na 150.000 handelingen aan vervanging toe is, zijn er geen kabels of elektriciteitsvoorzieningen rond de poort nodig. Zo wordt het eenvoudiger om elke poortbeveiliging met toegangscontrole te upgraden.

Binnen de verschillende configuraties van de Valentino bestaan ook de mogelijkheden voor een combinatie van een gecontroleerde ingang met een eenvoudige of zelfs volledige vrije uitgang.

Na de eenvoudige installatie kunnen er tot 100 toegangscodes gemakkelijk worden geprogrammeerd.

Lees meer

LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.