Valentino: draadloze toegangscontrole

Met de lancering van de Valentino brengt Locinox een draadloze oplossing voor elektronische toegangscontrole op de markt. Het codeklavier werkt op batterijen en heeft een levensduur van 150.000 open- en sluitcycli.

Geplaatst door: Locinox

 

De batterijtechnologie is al een paar jaar aan een stevige opmars bezig en dat werpt nu ook voor Locinox haar vruchten af. Met het Valentino codeslot lanceert de Waregemse pionier een eerste product in de elektronische toegangscontrole die geen behoefte heeft aan externe voeding. “Het zat er al even aan te komen”, aldus sales manager Lieven Pieters.

“Dankzij de laatste batterijtechnologie is er eindelijk een draadloze oplossing mogelijk die aan al onze strengste kwaliteitseisen voldoet. Die batterijen gaan enorm lang mee en functioneren ook in barre weersomstandigheden.”

LANGE LEVENSDUUR

Met slechts één set van zes batterijen biedt de Valentino een levensduur van 150.000 open- en sluitcycli, vooraleer het waarschuwingslichtje aangeeft dat de batterij bijna leeg is. De e-gecoate slotkast verbergt het vandaalvrije en waterbestendige batterijvakje, doorstaat meer dan duizend uur zoutneveltesten en is bestand tegen extreme weersomstandigheden.

“Ideaal voor wie zijn poort met toegangscontrole wil uitrusten, zonder elektriciteitskabels te trekken. Zij hebben eindelijk een elektronische – en draadloze – oplossing.”

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

"De Valentino heeft een verlicht soft-touch codepaneel aan beide zijdes, laat permanente open codes toe én ondersteunt vrije uitgang, pushbar en code-geopereerde krukken. Na een eenvoudige installatie volgt het al even makkelijke programmeren van de toegangscodes. Je kan er tot maar liefst honderd configureren."

Het gebruik van de sleutel laat toe de codes te overrulen en zo in de programmatiemodus te raken. “Dankzij deze functies biedt de Valentino ook aan publieke gebouwen een oplossing, die bovendien geen onderhoud nodig heeft”, weet Pieters. Het binnenwerk van de onderhoudsvrije Valentino bestaat uit extreem duurzame roestvrijstalen onderdelen. De 20 mm verstelbaarheid van de bouten zorgt voor een perfecte vergrendeling van het mechanisme."

Download de product fiche van de Valentino

LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Locinox
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.