Voorkom schade aan uw gebouwen

Naarmate appartementencomplexen ouder worden, neemt het risico van schade door lekkage toe. Corroderende waterleidingen, slechte afdichtingen en verouderde afvoeren zijn veel voorkomende oorzaken van lekkage.

Geplaatst door: BELFOR Nederland BV

‎Een lekkage is een grote schadepost voor VvE’s en woningcorporaties. Bovendien leidt meer schade tot hogere verzekeringspremies. Lekkage kan tot grote problemen leiden: schimmel, corrosie van apparatuur, maar ook aantasting van de bouwkundige constructie. In gebouwen met meerdere woningen zijn die gevolgen meestal niet beperkt tot één woning. Schade voorkomen is voor de veiligheid en gezondheid van alle bewoners dan ook de beste oplossing. Maar hoe
doe je dat?

ONDERZOEKSTECHNIEKEN
Met non-destructief onderzoek bepalen we de staat van onder andere verwarmingsbuizen, waterleidingen en afvoeren, ook als die zijn weggewerkt. Zo veroorzaken we nauwelijks schade, waardoor we de herstelkosten en de
overlast voor bewoners minimaliseren. Wij zetten onder andere de volgende technieken in:
Endoscopie, waarbij we met een hele kleine camera in
de kop van een lange slang in spouwmuren, plafonds
en onder vloeren kunnen kijken. Op een monitor beoordelen
we de staat van de leidingen.
Thermografisch onderzoek, waarbij we met een infraroodcamera de verschillen in temperatuur meten en zo lekkage in bijvoorbeeld de cv, waterleidingen en vloerverwarming opsporen.
Drukmetingen, waarmee we drukverliezen in leidingen kunnen detecteren. Drukverlies duidt op lekkage.
Traceergas voor opsporing van hele kleine lekken.Hiervoor spuiten we onschadelijk gas onder druk doorlege leidingen. Met gasdetectieapparatuur meten wewaar het gas de leidingen verlaat.

‎WERKWIJZE
Binnen een afgesproken periode onderzoeken we minimaal
dertig woningen. Zo hebben we een goed beeld van
de algemene staat van de leidingen en afvoeren in uw gebouw(
en) en kunnen we dankzij de schaal de kosten van
het onderzoek beperken.

‎PREVENTIEF ONDERHOUD EN HERSTEL
Aan de hand van onze bevindingen kunt u uw preventief onderhoud laten uitvoeren en al bestaande lekkage laten herstellen. Dat betekent ook: schimmel verwijderen, drogen en ventileren. Ook hiervoor bent u bij de specialisten van BELFOR aan het goede adres. Samen zorgen we voor gezonde en veilige gebouwen, terwijl we uw schadelast beperken!

ONDERZOEK AANVRAGEN OF MEER WETEN?
Stuur dan een mailtje naar sales@nl.belfor.com en vermeldt hierbij dat je via de website van appartement en eigenaar komt. 

Bedrijvengids Geplaatst door
BELFOR Nederland BV

BELFOR Nederland BV

Industrieweg 15, 3044 AS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van BELFOR Nederland BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.