leeflijnsystemen

Leeflijnsystemen (staalkabeltrajecten) zijn een permanente, gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig werken op hoogte.

Geplaatst door: AllRisk

Veilig werken

De leeflijnsystemen XSLinked en LinkedPro zijn ontwikkeld voor horizontale montage. Denk daarbij aan bijvoorbeeld daken, wanden en plafonds. AllRisk biedt ook oplossingen voor bijvoorbeeld montage op masten en ladders door middel van een verticaal leeflijnsysteem.

XSLinked en LinkedPro zijn snel en eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden. De XSSliders (meelopers) passeren bochten en tussenstukken moeiteloos. Ook de combinaties met onze valstopapparaten zijn uiterst praktisch. LinkedPro biedt de mogelijkheid om met drie leeflijnen maximaal zes personen tegelijkertijd gebruik te laten maken van het horizontale staalkabelsysteem. Gebruikers hoeven zich niet los te koppelen als ze elkaar passeren. Dit komt doordat er meerdere leeflijnen op één ankerpunt bevestigd kunnen worden.

Daksysteem

Valbeveiliging daken: voor iedere situatie een oplossing
Valbeveiliging is bij werken op daken niet alleen wettelijk verplicht, maar ook van levensbelang. Zonder goede voorziening kan er onmogelijk veilig gewerkt worden.
Zoekt u een oplossing voor valbeveiliging op uw dak?
Horizontale leeflijntrajecten (staalkabelsystemen) zijn een uitstekende oplossing voor veilig werken op daken. Door afzonderlijke ankerpunten met een bepaalde onderlinge afstand te verspreiden over het dak en deze te verbinden door middel van permanente leeflijnen, kunnen gebruikers het hele dakoppervlak veilig en comfortabel belopen.
Met de XSLinked en LinkedPro horizontale leeflijnsystemen biedt AllRisk meerdere unieke oplossingen, geschikt voor vrijwel alle type daken:


• Staal
• Beton
• Hout
• Overig (bijvoorbeeld profieldaken)

Bedrijvengids Geplaatst door
AllRisk

AllRisk

Papland 11, 4206 CK  Gorinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.